7. a 8. kolo Českého pohára v Jirkove, Česká republika

06.09.2014 16:21

Dňa 6. septembra, v sobotu, sa v českom Jirkove uskutočnilo siedme a ôsme kolo českého CILA cup-u, ktoré bolo zároveň finálovým kolom. V prvom preteku v kategórii predžiačok vyhrala Ema Nogová (LK BABA Pezinok). V kategórii predžiakov sa na druhom mieste umiestnil Matej Reisenbuchler (LK BABA Pezinok) a na 6. mieste skončil Matúš Noga (LK BABA Pezinok). Medzi mladšími žiačkami obsadila druhé miesto Kristína Michalková (LK BABA Pezinok) a tretie miesto Barbora Tichá (LK BABA Pezinok). Natália Miklušková bola diskvalifikovaná v prvom kole. Kategóriu mladších žiakov vyhral Marián Miklušek (LK BABA Pezinok) a kategóriu starších žiačok vyhrala Lenka Keselá (Kesely team). V kategórii junioriek a žien obsadila 4. miesto Barbora Liptáková (Kesely team). V kategórii juniorov a mužov skončil Dušan Ambros (Ambros Ski Club) na 7. mieste, avšak vyhral kategóriu masters. Na 12. mieste sa v kategórii juniorov a mužov umiestnil Andrej Tichý (LK BABA Pezinok) a na 14. mieste skončil Marek Noga (LK BABA Pezinok).

Vo finálovom preteku obsadila v kategórii predžiačok Ema Nogová prvé miesto. V kategórii predžiakov skončil na druhom mieste Matej Reisenbuchler a na šiestom Matúš Noga. V kategórii mladších žiačok skončila druhá Kristína Michalková a tretia Barbora Tichá. Natália Miklušková bola diskvalifikovaná v druhom kole. Kategóriu mladších žiakov vyhral Marián Miklušek a kategóriu starších žiačok vyhrala Lenka Keselá. V kategórii junioriek a žien obsadila Barbora Liptáková 4. miesto. Piate miesto v kategórii juniorov a mužov a zároveň prvé miesto v kategórii masters obsadil Dušan Ambros. Desiate miesto v kategórii juniorov a mužov obsadil Andrej Tichý a 13. Marek Noga.

V Jirkove sa taktiež konalo vyhlásenie celkových víťazov Českého pohára. V kategórii predžiačok zvíťazila Ema Nogová. Rovnako víťazkou sa stala v kategórii mladších žiačok Kristína Michalková, na druhom mieste sa umiestnila Barbora Tichá a tretia skončila Natália Miklušková. V kategórii mladších žiakov vyhral Marián Miklušek a v kategórii starších žiačok taktiež vyhrala Lenka Keselá. V kategórii junioriek a žien obsadila 4. miesto Barbora Liptáková.



Späť