Finále Svetového pohára a 3. kolo Českého pohára v Němčičkách, Česká republika

05.09.2015 10:00

V sobotu, 5. septembra, sa v českom mestečku Němčičky uskutočnilo finále Svetového pohára a zároveň vložené preteky českého CILA cup-u. V kategórii žien obsadila vo svetovom pohári 29. miesto Tatiana Ančicová. Lenka Keselá a Barbora Tichá boli diskvalifikované v prvom kole a Terézia Ančicová v druhom kole. v kategórii mužov najvyššie výsledkovou listinou vystúpal Dušan Ambros, ktorý sa umiestnil na 22. mieste. Medzi tridsať najlepších pretekárov sa ešte dostal Andrej Tichý, ktorý obsadil 29. miesto. Marek Noga bol diskvalifikovaný v prvom kole a Šimon Lipták kvôli zraneniu z prvého kola do druhého kola nenastúpil.

Vo vložených pretekoch CILA cup-u zvíťazila v kategórii predžiačok Ema Nogová. V kategórii predžiakov obsadil 3. miesto Tomáš Srnánek a 4. miesto Matúš Noga.V kategórii mladších žiačok triumfovala Tatiana Ančicová. Na treťom mieste skončil v kategórii juniorov a mužov Dušan Ambros a 4. miesto patrilo v rovnakej kategórii Andrejovi Tichému.

V celkovom hodnotení Svetového pohára obsadila v kategórii žien Lenka Keselá 17. miesto, Barbora Tichá 29. miesto, Terézia Ančicová 31. miesto, Tatiana Ančicová 35. miesto a Kristína Michalková takisto 35. miesto. V kategórii mužov skončil na 46. mieste Dušan Ambros, na 61. Andrej Tichý a na 82. Matej Reisenbuchler.


Späť